Scandal la parada progrexistă LGBTQ din Iaşi – Tech4mag-GduqqEpvxgg

Trends


Download This Video

Tensiuni la marşul LGBTQ din Iaşi. S-a aruncat cu fumigene şi ouă. Zeci de jandarmi au intervenit pentru aplanarea conflictului. Scandal la parada LGBTQ din Iaşi! Sute de manifestanți au mărșăluit pe străzi, iar oamenii care îi contestau, în frunte cu preoții i-au urmărit și i-au stropit cu agheasmă. Un cordon de jandarmi a despărțit cele două grupuri.

Astăzi, 5 iunie 2022, a avut loc un marș organizat de comunitatea LGBTQ din Iași, pe traseul bulevardul Copou – Casa de Cultură a Studenților – Independenței – Elena Doamna- Palatul Culturii.

Marşul LGBTQ din Iaşi organizat duminică pe traseul bulevardul Copou- Casa de Cultură a Studenților- Independenței- Elena Doamna- Palatul Culturii nu a fost lipsit de incidente.

Mai multe persoane au aruncat cu ouă şi au fost aruncate fumigene pe stradă în timp ce pe stradă mărşăluiau sute de manifestanţi ai comunităţii LGBTQ.

De asemenea, mai mulţi localnici s-au adunat la Casa de Cultură a Studenților din Iaşi pentru a le reproșa membrilor LGBTQ că au organizat aceste eveniment în acest eveniment în Duminica Părinţilor şi Copiilor.